Allt jag behöver till hunden finns i denna djuraffär

Hej och god eftermiddag på er alla mina trevliga och glada läsare. Det är väldigt blandade ämnen jag skriver om här i min lilla blogg. I går skrev jag om min underbara trädgård som är ett stort intresse, men sedan är det faktiskt något annat som är mitt allra största intresse, det är min hund. Jag tycker det har varit tråkigt att det varit så svårt att hitta någon bra djuraffär i Trollhättan med omnejd tidigare, men så fick jag reda på av en tjej som tränar på Brukshundsklubben att det finns en djuraffär för oss i Trollhättan med omnejd som heter L.M. Dog Collection, så nu har jag börjat att handla allt till hunden där. Jag är grymt imponerad över det stora sortimentet, det är inte bara det att det finns precis allt man kan tänkas behöva, det är kvalitet på det som säljs. Eftersom att det finns en så här bra djuraffär för oss här i Trollhättan och runt omkring så hoppas jag förstås att alla mina läsare som också har hundar eller andra djur vet om att L.M. Dog Collection finns. Den här affären har tydligen funnits ett tag. Vad synd att jag inte visste om det förut, men nu vet jag ju det så det är ju bra i alla fall. Jag vill alltid det bästa i alla lägen för min hund och därför satsar jag gärna på att köpa grejer med kvalitet, självklart har jag varit besviken tidigare för de djurprodukter som jag köpt inne i matbutiken har inte alls varit lika bra som de produkter jag handlar på L.M. Dog Collection.