Denna ayurveda har gjort underverk för min psykiska hälsa

Hej och god morgon på er alla mina underbara och fantastiska läsare. Som ni vet så betyder min trädgård så oerhört mycket för mig. Sedan jag fick den här utmattningsdepressionen betyder det så mycket att få påta i landen, det ger mig en sinnesro som jag så väl behöver. Nu kan jag förstås inte vara ute i trädgården jämt och ständigt, därför behöver jag så här mitt i vintern hitta på andra saker för att vara rädd om mig själv. Jag har upptäckt de undergörande krafterna i auyrveda, jag går på auyrveda i Jönköping på ett företag som heter Ceder Veda

Jag önskar inte min värsta ovän att drabbas av en sådan här utmattningsdepression, det är verkligen en lång väg tillbaka och det är inte alltid lätt att få gehör för sina besvär hos Försäkringskassan. Jag klarar ingen stress och Försäkringskassan har stressat upp mig när de har ifrågasatt min diagnos. Efter många om och men är sjukskrivningen godkänd. Det som ger mig kraft och energi och som hjälper mig tillbaka är dels trädgården och dels denna ayurveda i Jönköping. Ayurveda är en tusenårig indisk läkekonst som inte är så känd i Sverige ännu. Det är en behandling som har evidens för att göra nytta och är en erkänd behandlingsmetod av WHO. Det är helt fantastiskt att det finns möjlighet att få behandlingar i auyrveda i Jönköping, och detta är någonting som jag verkligen vill rekommendera till er som har problem med hälsan av det ena eller det andra slaget.